Αναγνώστες

Αναζήτηση

15/5/13

Ο αντισημιτισμος ορισμένων καλά κρατεί ...

Ο αντισημιτισμος ορισμένων καλά κρατεί ...

Στις 15.5.13 στο κανάλι ΑΡΤ, στην εκπομπή ''Όλη κ Ελλάδα μία γειτονιά'', ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στο γηροκομείο ''ΡΕΣΤΕΙΟΝ" και στο ΚΙΣ..

Ως προς το ΡΕΣΤΕΙΟΝ, αναρωτήθηκε: ''Δεν είνια ρατσιστικό να γίνονται δεκτοί μόνο εβραίοι?'' (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ).

Ως προς το ΚΙΣ, ξανά αναρωτήθηκε: ''Δεν είναι ρατσιστικό επείδη κάποιος είναι εβραίος, όταν πεθαίνει, την περιουσά του να την πέρνει το ΚΙΣ?'' (ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΟ ΚΙΣ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ - ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠ ΟΤΙ ΥΠΟΝΝΟΕΙ Ο κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ -, ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

http://www.youtube.com/watch?v=1gEp56w8MUs&feature=youtube_gdata

3 σχόλια:

  1. Τα σχολια για το βιντεο κομμενα...δεν υπαρχουν εβραιοι φτωχοι..ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ! δεν θα πεθανω κιολας, αλλα κι εγω και ολοι μας περναμε την ιδια κριση! Επισης σε οτι τον κατηγορουν για μη Εβραιο, το παραδεχεται-"ελα μωρε , ταχα παρει" (απαντηση πολιτικου!)οταν ειναι για καποιον Εβραιο ...κατα τα αλλα δεν υπαρχει αντησημιτισμος στην Ελλαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αρκετα πραγματα που λεει, συμφωνω απολυτα!!! Για το οτι η Ελλαδα , εχει το δικο της γαλα, εχει τις δικες της κατσικες,,να μην καθονατι στα καφενεια και να δουλευουν τα χωραφια τους θελεις να πας σε χωριο, σου δινω 10 κατσικες (αυτο γινεται ηδη)..Κατηγορει και αλλους, αλλα ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ φταινε.! Χανει ο ιδιος με αυτο που κανει.
    Να κοβουμε χερια και ποδια...δημοκρατικα
    και ο λαος παει μπροςπισω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.